Cautare
, Contributor

Auto |
|

Germania: Ford își reduce producția

Problema aprovizionării cu cipuri continuă să afecteze producția mondială de autovehicule.
Aachen,,Germany,April,,2017:,Ford,Logo,On,A,Company,Building.

Reprezentanții Ford au anunțat astăzi că în următoarele săptămâni compania își va reduce producția la fabricile din Koln şi Saarlouis, transmite Reuters.

„Există mai multe momente dificile în faţa noastră. Deficitul de semiconductori şi impactul asupra producţiei se va înrăutăţi”, a punctat directorul general Jim Farley.

La rândul său, directorul financiar al Ford (John Lawler) estimează că lipsa de cipuri va reduce producţia realizată în acest an cu 1,1 milioane de vehicule, o revizuire semnificativă faţă de estimările anterioare, care vorbeau de o diminuare a producţiei cu 200.000 până la 400.000 de vehicule.

Potrivit acestuia, vânzările pierdute ca urmare a unei producţii mai mici vor avea un impact semnificativ asupra rezultatelor anuale.

În prezent, Ford se aşteaptă la un profit operaţional cuprins între 5,5 şi 6,5 miliarde de dolari în acest an, respectiv cu 2,5 miliarde de dolari mai puţin faţă de estimările anterioare privind un profit operaţional cuprins între şapte şi opt miliarde de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii