Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Germania: Fără controale de frontieră din 16 iunie

Începând cu 16 iunie, Germania va renunța la controalele de la frontierele cu țările vecine, sfârșind astfel cele trei luni de restricții impuse pe perioada pandemiei de coronavirus.
control de frontiera

Începând cu 16 iunie, Germania va renunța la controalele de la frontierele cu țările vecine, sfârșind astfel cele trei luni de restricții impuse pe perioada pandemiei de coronavirus, conform DPA citată de Agerpres.

Horst Seehofer, ministrul federal de Interne, a declarat că de marți se vor ridica ultimele restricții în cazul cetățenilor din Elveția și din blocul membrilor UE. Tot atunci se va renunța și la obligația autoizolării pentru vizitatorii care vin din UE, cu excepția Spaniei. Pentru turiștii veniți din această țară, măsura impusă de autorități rămâne valabilă până pe 21 iunie.

Potrivit regulilor impuse în 14 din cele 16 landuri federale, persoanele care sosesc din state UE în care rata de infectare cu noul virus este ridicată trebuie să se autoizoleze. Dacă statul din care vin turiștii a raportat peste 50 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele 7 zile, aceștia vor trebui să intre în izolare pentru 14 zile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii