Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Georgică Cornu

Georgica Cornu.jpg
Avere: 54-55 milioane de euro Vârstă: 55 de ani Reşedinţă: Timiş Domenii: instalaţii, infrastructură

Regele asfaltului din Banat, Georgică Cornu, a început acest an cu ceva probleme sentimentale. Cornu a îngroşat rândurile celor care îşi doresc să redevină burlaci şi a depus la începutul lui 2010 cererea de divorţ, riscând astfel să fie „uşurat“ de câteva milioane bune de euro. Omul de afaceri a solicitat instanţei de judecată desfacerea căsătoriei de soţia sa, Oana-Maria, în vârstă de 41 de ani, după 12 ani de căsătorie. Potrivit informaţiilor vehiculate în presă, Cornu a cerut instanţei şi custodia celor doi copii ai cuplului, o fată de 12 ani şi un băiat de zece ani, menţionând totuşi faptul că va creşte copiii împreună cu soţia sa, cei doi fiind vecini într-un complex rezidenţial din localitatea Ghiroda, complex deţinut de una dintre firmele lui Cornu.

Însă, în luna aprilie, magistraţii au decis suspendarea procesului de divorţ pe motiv că niciuna dintre părţi nu s-a prezentat la vreo şedinţă de judecată. În ceea ce priveşte businessul pe care Georgică Cornu îl derulează la nivel local, omul de afaceri, care este şi preşedintele Camerei de Comerţ Timişoara, se pare că s-a hotărât să îşi vândă imperiul format în jurul firmelor Izometal şi Confort.

Acesta a pus bazele firmei Izometal în 1994, iar în 2002 a înfiinţat societatea Confort. Potrivit ultimelor informaţii disponibile, la începutul lunii februarie, compania de construcţii Confort din Timişoara, parte a grupului Izometal Confort, a luat un credit de circa trei milioane de euro de la Bancpost, pentru finanțarea capitalului de lucru.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii