Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

George și Amal Clooney donează un milion de dolari unei organizații care luptă împotriva fanatismului și urii

Actorul George Clooney şi soţia sa au donat un milion de dolari unei organizaţii care luptă împotriva fanatismului şi urii, după evenimentele violente care au avut loc în Charlottesville, informează NEWS.RO.
US-ENTERTAINMENT-GOLDEN-GLOBE-ARRIVALS

George şi Amal Clooney au anunţat încheierea unui parteneriat cu Southern Poverty Law Center (SPLC), pentru combaterea extremismului de dreapta.

Clooney Foundation for Justice a anunţat că va da un milion de dolari către SPLC pentru a sprijini organizaţia în încercarea de a combate extremismul violent în Statele Unite, în urma decesului lui Heather Heyer în timp ce participa la o manifestaţie împotriva unei adunări a naţionaliştilor albi.

George Clooney a precizat într-un comunicat: „Amal şi cu mine am vrut să ne alăturăm luptei pentru egalitate. Nu există două feţe ale bigotismului şi urii. Suntem mândri să susţinem Southern Poverty Law Center în eforturile sale de a preveni extremismul violent în Statele Unite. În urma a ceea ce s-a întâmplat în Charlottesville şi ce se întâmplă în comunităţile din ţară este nevoie de un angajament colectiv pentru a ţine piept urii”.

În 2015, George Clooney a ocupat locul 27 în topul Forbes USA al celor mai bine plătiți actori, cu venituri de 16,5 milioane de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii