Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

George Guci și familia – 500 Miliardari Ediția 2011

George Guci.jpg
Nume: George Guci și familia Avere: 14-15 milioane de euro Varsta: 53 de ani Resedinta: Constanța Domeniu/Companie: Turism Pasiuni: masini, sport, arta

George Guci, omul de afaceri care a pus bazele primului hotel privat din Constanţa încă din anii ’90, se înscrie în rândul oamenilor de afaceri pentru care ultimul an nu a adus încasări spectaculoase. Din contră, faţă de 2009, când cele două hoteluri pe care le deţine în staţiunea Mamaia – Dorna (140 de camere) şi Modern (173 de camere) – au avut un grad de ocupare ce a ajuns la 65-70%, 2010 a adus o contractare a numărului de vizitatori cu 15 procente.

Cu toate acestea, Guci vorbeşte deschis despre afacerea sa de pe litorulul Mării Negre şi se arată mulţumit de ceea ce a realizat anul trecut. Consideră că un hotelier are nevoie de un grad de ocupare de cel puţin 35% pentru a-şi acoperi cheltuielile de administrare, iar el a atins acest obiectiv. „Fiecare găseşte o cale de supravieţuire, iar noi ne mulţumim cu puţin. Încercăm să recuperăm, iar de câţiva ani am introdus sistemul all-inclusive pe litoral, lucru care ne-a ajutat în perioada de criză“, îşi expune Guci modelul de business care l-a ajutat să nu îşi îngroape afacerea.

Chiar dacă numărul turiştilor străini este în scădere, cele două hoteluri din Mamaia nu duc lipsă de cupluri din străinătate. Ofertele speciale, sistemul all-inclusive şi bucătăria internaţională sunt doar câteva dintre atuurile pe care Guci consideră că le are. „Am investit mai mulţi bani în restaurant, iar acest lucru se vede. Clienţii sunt mulţumiţi de mâncare şi chiar dacă românii sunt mai risipitori faţă de străini, eu cred că ne vom adapta“, conchide acesta.

Vezi care era averea lui George Guci și a familiei acestuia în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii