Cautare
, Contributor

Modă |
|

Gențile iconice de la Mulberry se vând acum și la București

Sarah Jessica Parker
Ales brandul anului 2011 la British Fashion Awards, Mulberry se vinde acum și în România, prin multibrandul Sport Couture.

Ascensiunea Mulberry se datorează Alexei Chung (foto stânga), moderatoare TV, model și editorialist Vogue Marea Britanie, care a început să se afișeze cu accesorii ale brandului la evenimente mondene.  Nu întâmplător, patru modele de genți Mulberry îi poartă acum numele.

Seria genților cu nume de celebrități a continuat cu Mulberry Gisele (Gisele Bundchen) sau Mulberry Del Rey (Lana Del Rey).

La British Fashion Awards, Mulberry a fost ales brandul anului 2011, reiterând statutul iconic deja confirmat de vedete din toată lumea. De-a lungul timpului s-au mai afișat cu genți Mulberry și Olivia Palermo, Leighton Meester, Christina Hendricks sau Sarah Jessica Parker.

Click aici pentru a vedea o parte dintre modelele Mulberry preferate de celebrități.

Înființat în 1971 de către Roger Saul, brandul și-a propus să reprezinte stilul de viață tipic britanic. Specializat inițial pe șei pentru călărie, Mulberry s-a născut în mediul rural, mai exact în Somerset. Ulterior, produsele din piele au început să fie comercializate în elegantul magazin londonez Biba, iar o colecție de genți de pescuit și jachete inspirate din costumația de vânătoare i-au adus primul mare succes.Treptat, Mulberry a început să fie asociat cu activitățile din timpul liber și cu un stil chic nestudiat.

Brandul rămâne faimos pentru creații iconice precum geanta Bayswater, iar succesul în afara Marii Britanii este dovedit prin faptul că numărul magazinelor din UK a fost depășit deja de reprezentanțele din plan internațional.

Sub conducerea mai multor directori creativi talentați, precum Luella Bartley sau Giles Deacon, brandul și-a câștigat  notorietatea internațională, dar sub conducerea Emmei Hill (care a lucrat cu Marc Jacobs și Calvin Klein) a strălucit în adevăratul sens al cuvântului.  

În Romania, gentile Mulberry sunt disponibile in magazinul Sport/Couture, din Băneasa Shopping City.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii