Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Cariere |
|

Genpact lansează o platformă pentru tineri

Marks a dezvoltat pentru Genpact un produs complex de recrutare care să cuprindă mai mult decăt un CV.
CANDIDAtul

Genpact, unul dintre cei mai mari angajatori de pe piața din România, a schimbat procesul de recrutare, dezvoltând platforma You, Yourself, care  încorporează, printre altele, şi materiale video de prezentare a candidaţilor. De asemenea, candidaţii se pot conecta la platforma cu conturile lor sociale, pot acumula puncte de admirație dacă sunt activi în mediul social sau dacă dovedesc interes față de materialele editoriale și educative ale platformei.

Cu ajutorul platformei youyourself.ro și a aplicațiilor de mobil pentru Android și Apple, Genpact vrea să îi atragă pe tinerii aflați la începutul carierei și pe cei care deja au acumulat o experiență profesională într-un anumit domeniu.

Platforma You, Yourself, un produs complex de recrutare, a fost dezvoltată de Marks. Genpact este unul dintre cei mai mari furnizori internațional de servicii din România pentru clienți globali.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii