Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Auto |
|

General Motors recheamă în service aproximativ 69.000 de vehicule electrice Chevrolet Bolt, din cauza riscului de incendiu

După două rapoarte cu privire la producerea de incendii, reprezentanții General Motors au anunţat o nouă campanie de rechemare în service pentru aproape 69.000 de vehicule electrice Chevrolet Bolt, la nivel mondial, din cauza riscului de incendiu.
Basking,Ridge,,Nj,,August,12,,2017:,Chevrolet,Bolt,Is,Being

Potrivit celui mai mare producător auto american, „experţi ai GM şi ai producătorului de baterii LG au identificat prezenţa simultană a unor defecte de fabricaţie rare la aceeaşi celulă de baterie, drept cauza de bază a incendiilor produse la bateriile unora dintre vehiculele electrice Chevrolet Bolt”, notează Reuters.

Noua rechemare survine după ce GM şi Administraţia pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzile Naţionale au cerut săptămâna trecută proprietarilor de automobile Bolt să le parcheze în aer liber şi departe de locuinţe, după încărcare.

Compania a mai rechemat în service vehicule electrice Bolt în luna noiembrie 2020, din cauza riscurilor de incendii. Cu toate acestea, cel puţin unul dintre două noi incendii s-a produs la un vehicul care beneficiase deja de o actualizare software în prima rechemare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii