Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Gefco România închiriază 680 de metri pătrați Campus 6.1, clădire dezvoltată de Skanksa România, unde își va muta sediul central

Skanska România, divizia locală a companiei suedeze de dezvoltare imobiliară și construcții, anunță un nou chiriaș în clădirea Campus 6.1., ce urmează a fi livrată în al treilea trimestru din acest an.
2017.04-placemaking-night-s

 

Gefco România, subsidiara locală a grupului Gefco, furnizor global de servicii pentru lanțurile de aprovizionare industriale și lider european în logistică auto, își mută în toamna acestui an birourile sediului central în prima clădire a complexului Campus 6. Suprafața închiriată de Gefco România totalizează 680 metri pătrați.

Gefco România a avut sediul în partea de Nord a Bucureștiului încă de la înființare, însă cu timpul această zonă s-a aglomerat foarte mult, iar accesul a devenit din ce în ce mai anevoios.  Astfel , ideea de a ne muta într-o altă parte a orașului a fost luată în calcul”, declară Jérôme Chevrolet, Balkans Area Manager și Director General al Gefco România și Bulgaria.

Compania este prezentă pe piața locală de 13 ani și deservește anual 350 de clienți. În prezent, Gefco România activează prin intermediul a  șase puncte logistice și operează transportul pentru peste 60%  din totalul vehiculelor finite produse în România.

Complexul Campus 6 este situat în zona Politehnica și va include zone verzi dotate cu prize electrice și Wi-Fi, spații de retail și stații de încărcare a mașinilor electrice.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii