Cautare
, Contributor

Evenimente |
|

Gefco România a avut afaceri de 52 de milioane de euro în 2014

Compania de logistică Gefco România a avut afaceri de 52 de milioane de euro în 2014 și a înregistrat o creștere de 10% față de 2013 și de zece ori mai mare comparativ cu primul an de activitate, consolidându-și astfel poziția de al doilea cel mai mare furnizor de servicii logistice din țară.
Gefco_2

„Gefco România generează 7% din cifra de afaceri regională. Dinamismul Gefco România, alături de avantajele sale strategice, cum ar fi localizarea geografică, care leagă Europa de zona <<1520>> și Orientul Mijlociu, au ajutat filiala să obțină aceste rezultate pozitive. Există un potențial semnificativ de creștere în regiune și vrem să promovăm cât mai mult sinergiile între țări, pentru a permite companiilor multinaţionale să îşi optimizeze costurile la nivel global”, susține Pierre-Jean Lorrain, director pentru regiunea Europa Centrală, Balcani și Orientul Mijlociu.

Potrivit acestuia, există un potențial semnificativ de creștere în regiune și oficialii companiei vor să promoveze cât mai mult sinergiile între țări, pentru a permite companiilor multinaționale să își optimizeze costurile la nivel global.

Pentru anul în curs, directorul general al subsidiarei, Jerome Chevrolet, spune că și-a propus să mențină ritmul de creștere și să promoveze România ca un hub regional, dar și o creștere de 15% pentru market clients, dezvoltarea afacerii în zona 1520 și concentrarea pe serviciile de logistică și de transport maritim și aerian.

De la inaugurarea în 2005, filiala locală a grupului Gefco a crescut constant. La numai un an de prezență în România, compania a reușit să își dubleze cifra de afaceri de la 5,2 milioane de euro în 2006 la 11,9 milioane Euro în 2007, iar numărul de salariați de la 16 la 34. În 2014, Gefco România a avut 106 angajaţi.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii