FacebookTwitterLinkedIn

Filiala din Mexic a fost inaugurată în luna martie 2013, capitala Ciudad de Mexico. Comăania mai este prezentă în America Latină în țări precum Argentina, Brazilia şi Chile.

Mexicul este o zonă foarte activă în general, şi pentru sectorul auto în special” spune Gilles Cudia, director general, Gefco Mexic.

Mexicul se află la momentul actual pe locul 14 în clasamentul celor mai puternice economii ale lumii. Este de asemenea, al nouălea producător global de maşini, cu 3 milioane de maşini produse anual.

Toţi jucătorii cheie din industria auto, atât producători, cât şi distribuitori, au una sau mai multe locaţii de producţie locale. 

Unul din principalele obiective ale Gefco Mexic este de a consolida poziţia sa de conglomerat industrial şi auto cu scopul de a dezvolta afaceri cu principalii producători şi furnizori din aceste sectoare, a anunțat compania.

,,Africa de Sud, şi este primul dintre o serie de birouri care urmează să fie inaugurate în 2013. Astăzi, Grupul Gefco are 36 de filiale, 70 de parteneri şi este prezent pe 5 continente”, au mai transmis reprezentanții companiei.