FacebookTwitterLinkedIn

Suprafața de birouri închiriată este de 1.600 de metri pătrați, aflându-se la etajul 1, în cadrul clădirii Bruxelles din parcul de afaceri Sema Office.

Proximitatea stației de metrou Petrache Poenaru, chiria competitivă, existența unui număr suficient de locuri de parcare, precum și vecinătatea campusului Universităţii Politehnice, sunt câteva din motivele pentru care am optat pentru clădirea Bruxelles din Sema Office”, au spus reprezentanții Geci Engineering Services, companie a grupului francez Alten.

Sema City este un proiect cu dezvoltare mixtă, având atât spații de business, cât și de retail, și fiind structurat pe trei niveluri de adresabilitate – complex de clădiri birouri de clasa A, spații comerciale și leisure, precum și spații rezidențiale într-un concept „shopping village”.

Suprafața totală construită planificată este de 964.800 de metri pătrați, dintre care 526.800 de metri pătrați sunt destinați birourilor, 93.500 de metri pătrați sunt pentru retail și 305.200 de metri pătrați pentru sectorul residențial.

Sema Office include clădiri de birouri de clasa A, dezvoltat în trei faze: faza I – River House (două clădiri, 47.000 de metri pătrați),  faza II – imobilul Bruxelles (14.500 de metri pătrați), clădirea Paris (10.900 de metri pătrați) și clădirea Berlin (15.800 de metri pătrați); faza III – Sema Office II (două clădiri de birouri, în suprafață totală de 38000 de metri pătrați închiriabili și 22.000 de metri pătrați pentru parcări).

Urmând trendul pieței, am înregistrat rezultate bune pe tot parcursul anului 2017, extinzând lista colaborărilor cu clienți importanți precum: Praktiker (Clădirea Bruxelles); Studio Modernă (Clădirea Paris), Mega Image”,  a declarat Ion Rădulea, directorul general al River Development, dezvoltatorul parcului de afaceri Sema Office.

Geci Engineering Services este o companie de servicii de design și calcul în domeniul industriei aeronautice, primare și secundare de aeronave, instalații de sisteme mecanice, electrice și hidraulice, iar, mai recent, customer support și manufacturing engineering. Înființată în anul 1999, de către grupul francez Geci Internațional, din anul 2014, aceasta este parte a grupului francez Alten. În toată această perioadă, inginerii români au participat la majoritatea proiectelor aeronauticii europeene, pentru clienți precum: Airbus, Dassault Aviation, Fokker, Aermacchi sau Dornier.

River Development este o companie cu capital privat românesc, care, în prezent, dezvoltă proiectul Sema Office, componentă a Sema City, proiectul The Light (zona Iuliu Maniu) și administrează parcul industrial Sema Parc. În luna noiembrie 2017, compania a demarat  lucrările de construcție ale noului proiect de birouri de clasă A, situat în zona Politehnică, pe terenul fostei fabrici Pumac (Iuliu Maniu). Prima clădire de birouri din cadrul proiectului, intitulată The Light, are suprafață închiriabilă de 21.000 de metri pătrați, la care se adaugă un subteran de 8.600 de metri pătrați, un regim de înalțime de 11 etaje (2S+P+10 etaje+ etaj tehnic). Termenul de livrare este estimat pentru finele anului viitor.