Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Gecad Ventures își face exitul din Kare Knowledgeware

Fondată de antreprenorul român Radu Georgescu, Gecad Ventures este o companie care investește de peste 20 de ani în afaceri hi-tech din Europa Centrală și de Est cu perspective reale de a scala internațional, din verticale precum securitatea informatică, fintech, AI/ML, AR&VR și IoT.
reInvent summit 05 Radu Georgescu

Este a doua companie din care fondul de investiții își face exitul de la începutul anului. În luna martie, Gecad Ventures și-a vândut participația deținută la PawSquad, furnizor de servicii de telemedicină veterinară, care a fost achiziționat de IVC Evidensia, cea mai mare companie din domeniul veterinar din Europa cu operațiuni în 12 țări.

Compania britanică Kare Knowledgeware, o platformă de customer experience (CX) care se axează pe optimizarea fluxurilor de lucru, gestionarea informațiilor și business intelligence, a fost preluată de Dialpad Inc., liderul industriei de comunicare și colaborare bazată pe Inteligență Artificială (AI).

“Principalul atu care ne diferențiază în piața de venture capital este faptul că identificăm foarte devreme potențialul unor companii aflate la început de drum. Este important să investești în prima rundă în companiile bune, dar drumul până la un exit de succes ține de abilitatea de te menține pe aceeași poziție, de a fi acceptat în rundele următoare de investiții, de a veni cu o valoare reală și nu doar financiară pentru compania în care ai investit”, a declarat Radu Georgescu, Founding Partner Gecad Ventures.

Gecad Ventures a participat la trei runde consecutive de finanțare pentru Kare Knowledgeware, în perioada 2014 – 2016, iar fondurile obținute au ajutat compania să-și optimizeze portofoliul de soluții și să se extindă la nivel internațional. Diwaker Singh, Partner Gecad Ventures a îndeplinit funcția de președinte al consiliului de administrație (Chairman of the Board) de la prima rundă de finanțare și până la momentul exitului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii