Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

GECAD Group lansează în Marea Britanie un magazin online dedicat iubitorilor de câini

GECAD Group, condus de omul de afaceri Radu Georgescu, lansează în Marea Britanie un nou proiect eCommerce, Doggy&Co, magazin online dedicat iubitorilor de câini.
dog online

Magazinul se adresează unei piețe cu peste 8 milioane de clienți, numărul posesorilor de câini din Marea Britanie. Acesta oferă produse și servicii destinate posesorilor de câini și își propune să adreseze segmentul high-end al pieței britanice.

În fiecare an, britanicii investesc peste 14 miliarde de lire sterline pentru întreținerea animalelor de companie, dintre care 7 miliarde de lire sterline doar pentru câini, se arată în anunțul făcut de GECAD Group.

“eCommerce este un domeniu unde o multitudine de business-uri pot găsi oportunități cu adevărat interesante. În Marea Britanie, în special, vorbim despre o piață online de multe miliarde de lire sterline. Orice business care aduce inovație, care vine cu servicii bine gândite pentru anumite segmente de consumatori și mai mult, dispune de o echipă pasionată, are șansa de a schimba ceva în acea piață și de a se diferenția”, declară Radu Georgescu, Founding Partner al GECAD Group.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii