FacebookTwitterLinkedIn

Aceasta va coordona operațiunile Mars România, fiind responsabilă pentru dezvoltarea și implementarea strategiei de business pentru toate segmentele Mars din România – Petcare, Wrigley, Chocolate și Food.

Din noua poziție, Geanina Băbiceanu și-a propus să continue, sub umbrela Mars România, business-ul de succes pe care compania l-a derulat în România până acum pe segmente sale și să ofere asociaților Mars oportunități și mai bune pentru dezvoltarea carierei.

Mă bucur că, în 2009, am luat decizia de a mă alătura grupului Mars și mă bucur că am parcurs acest drum plin de oportunități, respectând întotdeauna cele 5 principii după care Mars își ghidează activitatea la nivel global: Reciprocitate, Calitate, Responsabilitate, Eficiență și Libertate. În noul meu rol îmi propun să susţin echipa de profesionişti din Mars România, continuând astfel creșterea sustenabilă a businessului. Totodată, reflectând principiul reciprocității, ne vom dezvolta alături de partenerii noștri, creând relații durabile cu aceștia pentru a crește împreună categoriile în care operăm”, a declarat Geanina Băbiceanu, Market Director Mars România.    

Brandul Mars România este prezent pe piață de peste 20 ani și, în prezent, business-ul include produse din segmentele Petcare, Chocolate, Wrigley și Food. Mars România face parte din Mars Multisales Central Europe, organizația regională din care face parte, alături de Mars Cehia & Slovacia și Mars Ungaria. Din portofoliul Mars fac parte branduri precum Uncle Ben`s, Dolmio, Orbit sau Pedigree și Wiskas.