FacebookTwitterLinkedIn

Colaborarea dintre Gealan şi Casa Regală a României a început în anul 2014 când compania a devenit partener al Casei Majestății Sale Regelui, prin furnizarea de ferestre şi uşi pentru renovarea a două clădiri aflate pe Domeniul Regal de la Săvârșin.

Colaborarea dintre Gealan şi Casa Regală a României a început în anul 2014 când compania a devenit partener al Casei Majestății Sale Regelui, prin furnizarea de ferestre şi uşi pentru renovarea a două clădiri aflate pe Domeniul Regal de la Săvârșin, statut premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial.

Află care au fost efectele din România ale achiziției Gealan de către VEKA

”Aprecierea serviciilor și alegerea produselor noastre de către Altețele Sale Regale ne onorează şi în același timp ne motivează să livrăm la cele mai înalte standarde, așa cum o facem de aproape două decenii. Suntem mândri că două clădiri încărcate de istorie și-au păstrat eleganța și au redevenit funcționale datorită celor mai moderne inovații ale ferestrelor Futura. Totodată, ne propunem să păstrăm tradiția şi să oferim în continuare Casei Regale a României soluții complete pentru rezultate remarcabile şi durabile”, a declarat Aurel Vlaicu, COO Gealan România.

Casa Majestății Sale Regelui a ales să folosească cea mai nouă gamă de ferestre Futura pentru renovarea Casei Musafirilor şi Casei Intendentului. Specialiştii Gealan au realizat în premieră ferestre cu îmbinarea profilelor la unghi de 90 de grade și cașerarea cu decor lemn în nuanță de nuc pe întreaga suprafață a profilului, inclusiv pe interior, pentru a menține aspectul ferestrelor tradiționale.