Cautare
, Staff

Orologerie de lux |
|

Garmin lansează seria fēnix 6

Garmin International anunță disponibilitatea seriei fēnix® 6 pe piața din România. Creată pentru aventură, colecția de ceasuri multisport cu GPS include funcția Power Manager, pentru o durată crescută de viață a bateriei, PacePro, ce permite alergătorilor să compenseze variațiile de elevație, și introduce cel mai mare display rotund de la Garmin. În plus, versiunea de top Fenix 6X Pro Solar include noua tehnologie solară incorporată.
Garmin fenix6-4

„Ne bucurăm să introducem tehnologia de încărcare solară pentru noile ceasuri fēnix® 6X Pro Solar, oferindu-le astfel utilizatorilor toate caracteristicile pe care și le doreau. Această serie redefinește așteptările, datorită tehnologiei, dar și elementelor de design, create pentru orice tip de aventură.”, spune Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager Garmin România, Bulgaria, Ungaria și Moldova.

fēnix 6X Pro Solar

Fiind primul ceas Garmin care oferă opțiunea de încărcare solară, fēnix 6X Pro Solar este dotat cu Power Glass™, o lentilă transparentă ce se încarcă de la lumină și folosește energia soarelui pentru a crește durata de viață a bateriei. Datorită acestei capabilități, utilizatorii se vor bucura de mai mult timp pentru activități, alături de programe de antrenament, hartă color, streaming audio și multe altele. Modelele fēnix 6X și 6X Pro Solar au un design sofisticat, cu un display de 1.4”, vizibil în lumina soarelui, cu 36% mai mare decât la seria anterioară. Performanța bateriei în modul smartwatch este de 21 de zile, la care se adaugă 3 zile atunci când sunt folosite capabilitățile solare.

fēnix 6 Series – Pro & Sapphire

Modelele fēnix 6 și fēnix 6X au fost create astfel încât să fie și mai confortabile la încheietură, oferind totodată display-uri mai mari, de 1.3″, respectiv 1.4″. În plus, au fost introduse noi culori pentru brățările cu sistem QuickFit din nylon și silicon. Ediția Sapphire adaugă durabilitatea ecranului rezistent la zgârieturi, dar și alte materiale ultra performante.

Seria fēnix 6 introduce PacePro, ce ajută alergătorii să-și mențină strategia de alergare, oferindu-le ghidaje personalizate de-a lungul unei curse. Ei își pot crea planuri direct din ceas sau înainte de antrenament, folosind Garmin Connect™ sau Garmin Connect Mobile. În timpul alergării sunt disponibili diverși indicatori de moment, precum și statistici legate de target-ul setat.

Noul Power Manager poate fi personalizat pentru a controla setări și senzori care au impact asupra duratei de viața a bateriei. Ceasurile oferă numeroase profiluri de activitate și senzor VO2 max, cu estimate și status de antrenament ajustate în funcție de căldură și altitudine.

Cu ajutorul seriei fēnix 6 utilizatorii sunt mereu conectați datorită alertelor la încheietură, pentru apeluri, mesaje și emailuri. Toate modelele includ funcția Garmin Pay™.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii