Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Gargantua și-a lansat noul meniu într-o atmosferă de film

Restaurantul Gargantua D’Oro prezintă un meniu nou, lansat odată cu avanpremiera filmului „Burnt: Super Chef”, pentru a surprinde noi asocieri între gastronomie și cinematografie.
Gargantua_Sushi

Asemenea filmului, ce prezintă povestea Chef-ului Adam Jones, un bucătar faimos cu 2 stele Michelin, noile creații Gargantua D’Oro, semnate de Chef Lucian Horotan, își propun atingerea unui nivel superior al calității, după spusele Mihaelei Ionescu, proprietara Gargantua. Așa cum Adam Jones aspira la 3 stele Michelin, restaurantele Gargantua, fie că este vorba despre Gargantua In the Park, D’Oro sau Anniversaire, aspiră la creșterea nivelului de apreciere al cunoscătorilor și al pasionaților de explorări culinare.

Restaurantul prezintă o abordare fusion între clasic şi asiatic în preparatele principale, ce are ca scop potenţarea gusturilor de la sărat la dulce, acrişor sau amărui. Astfel, în noul meniu Gargantua se pot găsi creații culinare precum: chèvre chaud cu miere şi îngheţată de lavandă, creveţi tiger pe dumpling de bufala şi sos de rodii, fiori di zucchini alla ricotta, risotto cu crab dulce, raci, sparanghel şi parmezan; muşchi de vită asiatic cu orez cu ou, tort forêt noire. De asemenea, noile cocktailuri au rolul de a potența paleta gusturilor și a întregi experiența culinară. Gargantua se îmbogățește și cu un nou meniu de vinuri românești, de la Crâmpoșie la Rară neagră, până la clasicele Chardonnay, Sauvignon, Pinot sau Merlot.

Restaurantul pune la dispoziție și serviciu de catering, pentru a răspunde nevoii clienților ce vor să-și organizeze propriile evenimente, iar pentru a comanda meniurile, aceștia trebuie să plaseze comanda cu 2 ore în avans.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii