Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bani și Investiţii |
|

Garanti Leasing primește 7 mil euro pentru finanțarea întreprinderilor micro și mici

Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE), care are ca scop susținerea dezvoltării economice şi a prosperităţii în regiune, va ajuta la finanțarea întreprinderilor românești micro și mici .
bani_euro.jpg

Garanti Leasing, parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, a semnat cu Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) un acord de împrumut pentru suma de 7 milioane euro. Aceasta va facilita accesul întreprinderilor românești micro și mici la finanțarea activelor fixe. În prezent, clienții Garanti Leasing sunt companii din varii segmente de piață, precum transporturi, logistică, medical, agricultură, construcții, industria grea etc.

“Întreprinderile micro și mici reprezintă un segment de interes pentru economia românească. Cu toate acestea, ele încă se confruntă cu acces limitat la finanțarea necesară pentru a crește și pentru a obține succesul dorit”, a declarat Okan Yurtsever, Director General, Garanti Leasing. În același timp, leasing-ul devine o sursă de finanțare din ce în ce mai importantă pentru grupul țintă al EFSE de întreprinderi micro și mici, potrivit Monikai Beck, Președinte Consiliul de Administrare al EFSE.

Garanti Leasing (parte din Grupul financiar-bancar Garanti România din 2010) facilitează achiziția de echipament de producție, utilaje agricole și vehicule comerciale în sistem leasing. Grupul Garanti România (Garanti Bank, Garanti Credite de Consum și Garanti Credite Ipotecare) este deținut de Turkiye Garanti Bankasi AS (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii