Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Garanti Leasing finanțează o flotă de 20 de automobile electrice Renault Zoe, cu peste 300.000 de euro

Garanti Leasing, parte a Grupului Garanti România, finanțează o flotă de 20 de automobile Renault Zoe, cu peste 300.000 de euro, ca parte a strategiei sale de a susține proiectele antreprenoriale sustenabile, precum și alte inițiative care au impact pozitiv asupra comunității si a mediului înconjurător.
shutterstock_Renault-Zoe

Cele 20 de automobile Renault Zoe finanțate de Garanti Leasing sunt 100% electrice și pot fi încărcate complet în 2 ore și 40 de minute la o stație de încărcare cu puterea de 22kW.

Strategia Garanti Leasing pe termen lung este de a veni în întâmpinarea clienților noștri cu servicii financiare adaptate nevoilor lor. Mai mult decât atât, obiectivul nostru este să aliniem aceste soluții la cele mai recente evoluții din domeniul tehnologic, prin care să se poată diferenția cu adevărat pe piață”, a declarat Okan Yurtsever, directorul general al Garanti Leasing.

Renault Zoe este cel mai vândut autovehicul electric din Europa, având un șasiu special conceput pentru autovehicule electrice. În condiții normale de trafic, Renault Zoe poate funcționa până la 400 de kilometri fără încărcare, în funcție de stilul de condus al șoferului și factorii de mediu, atingând o viteză de până la 135 km/h. Acest vehicul a obținut 5 stele în testele de siguranță pasivă ale EURO NCAP.

Anul trecut, Garanti Leasing a acordat finanțări noi în valoare de peste 80 de milioane de euro. Distribuția activelor finanțate anul trecut a fost una echilibrată, fiind formată din vehicule, echipamente și imobiliare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii