Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Bani și Investiţii |
|

Garanti BBVA Leasing a împrumutat 10 mil. euro de la BERD pentru finanțarea IMM-urilor

Garanti BBVA Leasing face parte din grupul financiar Garanti BBVA România, care reunește și Garanti BBVA și Garanti BBVA Consumer Finance. Garanti BBVA Group România este deținut de Garanti BBVA Turcia (TGB).
bani curs euro

Garanti BBVA Leasing a obținut un împrumut de până la 10 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), acesta fiind al treilea acord de împrumut pentru finanțarea IMM-urilor românești de la începutul anului.

Fondurile sunt destinate finanțării microîntreprinderilor și a companiilor mici și mijlocii (IMM) locale. Cel puțin 30% din suma împrumutată va merge către finanțarea proiectelor care sprijină tranziția către o economie verde.

În luna mai, compania a mai împrumutat 20 milioane de euro de la Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB), tot pentru finanțarea IMM-urilor afectate de pandemiei.

De asemenea, recent Garanti BBVA Leasing a accesat și un credit de 10 milioane de euro de la International Finance Corporation (IFC), divizia de investiții a Băncii Mondiale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii