FacebookTwitterLinkedIn

În ceea ce privește rezultatul total al 2012, acesta a atins valoarea de 208,3 milioane de euro, cu 27% mai mult decât în anul precedent.

“Succesul semnificativ de care s-au bucurat jocuri recent lansate, cum sunt Modern Combat 4: Zero Hour, World at Arms, My Little Pony si PLAYMOBIL Pirates, precum și longevitatea unor  titluri ca Ice Age Village, Order & Chaos Online, The Amazing Spider-Man și Asphalt 7: Heat au contribuit la performanța companiei în cel de-al patrulea trimestru din 2012”, au declarat reprezentanții Gameloft.

America de Nord a contribuit cu 31% la vânzările companiei, în timp ce 27% au venit din regiunea EMEA, 22% din regiunea APAC  și 20% din America Latină.

Potrivit reprezentanților companiei, creșterea este sporită de succesul masiv al jocurilor Gameloft pe smartphone-uri și tablete. Astfel, în trimestrul VI al anului trecut, vânzările pe segmentul telefoanelor de tip smartphone și tablete au crescut cu 66%, reprezentând un procent de 56% din vânzările totale, în comparație cu 41% în trimestrul al IV-lea din 2011.

La nivel local, Gameloft este prezent de 13 ani.