FacebookTwitterLinkedIn

Condițiile contractuale includ o scutire de TVA pentru chiria de bază, ceea ce a motivat Game World Group să se relocheze.

„Suntem, în continuare, în negocieri avansate cu alte companii din domenii precum IT&C, farma sau FMCG pentru a ocupa prima clădire de birouri”, spune David Hay, CEO al AFI Europe România.

Întregul proiect AFI Tech Park este dispus pe o suprafață totală închiriabilă de 56.000 de metri pătrați  pentru birouri Clasa A și cuprinde două clădiri de birouri cu P+8 și un turn de birouri de 14 etaje. AFI Tech Park este construit astfel încât să obțină cea mai înaltă recunoaștere pentru clădiri verzi și a primit deja pre-certificarea LEED Platinum pentru utilizarea tehnicilor și tehnologiilor de construcție, proiectare și operare cu impact minim asupra mediului.

AFI Tech Park 1 va dispune de 220 de locuri de parcare subterane.

Investiția în prima etapă a proiectului este de peste 30 de milioane de euro.

Un serviciu al parcului este o sală de conferințe comună de 400 de metri pătrați pentru a fi utilizată de viitorii chiriași ai clădirii, alături de cardul „AFI Club”, ce oferă reduceri pentru masa de prânz și alte servicii, și serviciu de car sharing din București.

Lucrările de construcție la prima clădire de birouri, AFI Tech Park 1, ce oferă un spațiu de 20.000 de metri pătrați închiriabili, vor fi încheiate în cel de-al doilea trimestru al acestui an. În plus, clădirea dispune și de 2.000 de metri pătrați închiriabili de zonă comercială, pentru care au fost semnate deja contracte de închiriere cu World Class pentru un spațiu de 1.500 de metri pătrați și rețeaua Quick Service Restaurant „1 Minute” pentru 110 metri pătrați, în prezent fiind avansate negocieri cu o cantină și alte centre de servicii.

Procesul de semnare a noului contract de închiriere a fost derulat alături de compania de consultanță imobiliară Knight Frank, reprezentată de Cătălin Stan, Director Asociat, și Alexandru Bordianu, Consultant Office Division.