Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Gama de tratamente pentru păr Moroccanoil, preferata vedetelor de la Hollywood, s-a lansat oficial și în România

moroccanoil.jpg
Lansat în urmă cu șase ani și bestseller în 40 de țări din toată lumea, brandul de îngrijire a părului Moroccanoil a fost lansat oficial și în România, cu participarea stilistului american Kevin Hughes.

Moroccanoil este genul de brand pe care faima îl precede. Mult înainte să intru în contact direct cu produsele pe bază de ulei de argan care fac parte din gama de îngrijire a părului Moroccanoil, l-am găsit evocat în relatările stiliștilor, în cronici de beauty din reviste străine și, mai ales, în arsenalul echipelor de backstage de la Săptămânile Modei.

Pentru a-l introduce oficial pe piața din România – unde va fi prezent într-o serie de saloane selecționate – stilistul american Kevin Hughes a fost ales să susțină o serie de demonstrații, bazându-se pe experiența sa de 20 de ani în domeniu. Născut într-o familie cu 12 frați în Long Island, Kevin are o poveste care ilustrează perfect teoria ,,visului american”. A fost ucenic în celebrul salon Louis Licari din New York, a urmat cursuri de tuns, coafat și de vopsire a părului și a lucrat ca hair-stilist pentru filme și seriale de televiziune.

De opt ani și-a deschis propriul salon în Los Angeles, iar în 2011 s-a alăturat Moroccanoil Global Education Team, călătorind în toată lumea pentru a promova produsele Moroccanoil. De-a lungul timpului, Kevin a lucrat cu Carolina Herrera, Badgley Mischka și Catherine Malandrino, se ocupă de styling-ul unor celebrități precum Emily Blunt, Chloe Sevigny și Natasha Henstridge.

,,Sunt inspirat de frumusețea pe care pot s-o scot în evidență la fiecare persoană în parte”, afirmă el. ,,Asta mă inspiră să găsesc mereu noi modalități creative de a le oferi clienților look-ul pe care și-l doresc”.

Vedeta gamei de produse de îngrijire a părului Moroccanoil o constituie tratamentul revoluționar de îngrijire, styling și finisare, care se absoarbe instantaneu în toate tipurile de păr, oferind o strălucire luminoasă și un păr mătăsos cu rezultate vizibile. Întărește firul de păr, îmbunătățește elasticitatea și protejează împotriva factorilor dăunători din mediu.

Gama mai include o mască intens hidratantă, o mască reparatoare pentru păr subțiat și deteriorat (cel de-al doilea produs-vedetă al Moroccanoil, din punct de vedere al vânzărilor), o cremă hidratantă pentru coafat, un șampon și un balsam reparator hidratant pentru păr subțire și deteriorat, un tratament intensiv pentru bucle și o cremă pentru definirea buclelor, o spumă pentru controlul buclelor, un luciu sclipitor și un spray de păr strălucitor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii