Cautare
, Contributor

Shopping |
|

GALERIE FOTO:Roberto Cavalli în galeria comercială de lux The Grand Avenue

Galeria comercială de lux The Grand Avenue
Alfred Dunhill, Valentino, Ermanno Scervino, Escada şi, din 5 decembrie, Roberto Cavalli sunt cei mai noi chiriaşi ai galeriei comerciale de lux The Grand Avenue din complexul multifuncţional The Grand.

Roberto Cavalli îşi va inaugura oficial magazinul monobrand de 150 mp la finalul acestui an. Celebrul designer italian Roberto Cavalli, creatorul de modă preferat de vedete ca Madonna, Sharon Stone sau Victoria Beckham, a construit în peste 40 de ani de carieră un imperiu în lumea modei şi a parfumurilor de lux. Roberto Cavalli este faimos pentru excesele de culori puternice, opulentele ţesături împodobite sau aurite, broderiile impresionante şi excentricele imprimeuri inspirate de blana animalelor de pradă.

Vezi o GALERIE FOTO cu The Grand Avenue

Monobrandul Alfred Dunhill, companie britanică specializată în produse de lux pentru bărbaţi, instrumente de scris, brichete, ceasuri, parfumuri şi îmbrăcăminte,a închiriat toamna trecută un magazin de 66,3 metri pătraţi în The Grand Avenue, urmat de brandurile Valentino şi Ermanno Scervino, ultimele două având inaugurarea în decembrie 2011. Acestor branduri de lux li s-a adăugat în luna martie a acestui an brandul german Escada.     

 Magazinul Valentino este cel mai mare din galeria The Grand Avenue, cu o suprafaţă de peste 250 de metri pătraţi. Casa de modă italiană Valentino operează în peste 85 de ţări şi deţine peste 700 de magazine monobrand. 

Ermanno Scervinoa închiriat în The Grand Avenue o suprafaţă de 89 de metri pătraţi. Conceptul oferă clienţilor galeriei preţioasele articole de îmbrăcăminte haute-couture ale designerului Ermanno Scervino şi mizează pe evidenţierea elementelor de artă realizate manual.

Magazinul Escada, cu o suprafaţă de81 de metri pătraţi, reprezintă investiţia de peste 200.000 de euro a creatoarei de modă Romaniţa Iovan. Escadaeste un grup internaţional de modă, deja prezent în aproximativ 60 de ţări din America, Europa şi Asia. Deschis în regim de franciză, magazinul aduce în The Grand Avenue cele mai noi colecţii de haine şi accesorii Escada.

Din complexul The Grand mai fac parte Hotelul Marriott şi The Grand Offices.

Citiţi, într-una dintre ediţiile tipărite viitoare ale revistei "Forbes România", despre concurenţa dintre hotelurile de cinci stele din Bucureşti şi despre  strategiile prin care marii jucatori din domeniu  speră să atragă cât mai mulţi clienţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii