FacebookTwitterLinkedIn

Simona Halep, care ocupă în prezent locul 1 în clasamentul WTA,  a intrat alături de cei mici pe gheață pentru a-i încuraja să parcurgă traseul pregătit de antrenorii patinoarului Țiriac – Telekom Arena.

La acțiune au fost prezente și grupe de copii aparținând unor grădinițe din Sectorul 1 al Capitalei.

Primăria Sectorului 1 desfășoară, în parteneriat cu grădinițe aflate în responsabilitatea sa, un proiect de afterschool sportiv. Pentru a încuraja practicarea sportului în rândul celor mici, copiii înscriși la afterschool au fost prezenți astăzi la patinoarul Țiriac-Telekom Arena”, a declarat Dan Tudorache, Primarul Sectorului 1.

(Galerie foto) Patinoarul Telekom Arena va ajunge anul acesta la șase echipe de hochei pentru juniori. Printre finanțatori sunt Simona Halep, Ion Țiriac, Telekom și Dedeman

Reprezentanții Fundației Ion Țiriac și ai patinoarului Telekom Arena, deschis în decembrie 2016, au prezentat, vineri, 18 august, primele două echipe de hochei pe gheață pentru juniori formate pe parcursul întâiului semestru de activitate a patinoarului Telekom Arena.

Pentru facilitarea accesului, Fundația Ion Țiriac a pus la dispoziția participanților transport gratuit pe traseul Bulevardul Aviatorilor, București – Țiriac-Telekom Arena, Otopeni și retur.

Acest serviciu rămâne valabil și în perioada cursurilor de inițiere în patinaj. Autocarul face legătura între București și patinoar și are o capacitate de 52 de locuri pe scaune.

Coordonatorul antrenorilor este maestrul emerit al sportului Eduard Pană

Cursurile de patinaj vor fi susținute de echipa de antrenori a patinoarului, maeștri și maeștri emeriți ai sportului, precum: Zsolt Kerekes, Danuț Gigi Popovici, Ion Dimache și George Jusinian. Aceștia sunt coordonați de Eduard Pană, profesor de educație fizică, maestru emerit al sportului și antrenor emerit, fost component al echipei naționale de hochei și membru „Hall Of Fame” al Federației Internaționale de Hochei.

Patinoarul Telekom Arena, construit la inițiativa lui Țiriac, se deschide pentru publicul larg

Cursurile de inițiere în patinaj încep pe data de 16 octombrie 2017 și se vor desfășura de luni până vineri, în intervalul 13:00 — 15:00.

Țiriac-Telekom Arena este singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Ion Țiriac la inaugurarea patinoarului Telekom Arena: „Ceea ce vedeți este o mică picătură, nimic mai mult, nimic mai puțin, într-o mare a sportului”

Inițiativa Fundației Ion Țiriac de a face sporturile pe gheață accesibile celor mici este susținută de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda.