FacebookTwitterLinkedIn

 Cele mai importante noutăți franțuzești de la Geneva sunt două modele ce vor concura direct începând cu acest an, inclusiv atunci când vor fi lansate pe piața din România. Renault Captur și Peugeot 2008 sunt două SUV-uri de clasă mică cu proporții asemănătoare care se vor lupta cu Nisaan Juke, Opel Mokka și Ford EcoSport.

În standul Citroen au fost prezente în premieră DS3 Cabrio ce se poate comanda deja în România din martie și C3 facelift, în România din vară. Peugeot a adus noul 208 GTi, vârful de gamă ce poartă un nume legendar Peugeot dar și o versiune foarte luxoasă XY.  Ambele companii vor lansa mașini hibride ce vor rula pe bază de combustibil fosil dar și aer comprimat – HybridAir. Citroen a prezentat un C3 echipat astfel iar Peugeot pregătește un 208.

 În standul Renault am văzut noul break Clio ce este disponibil în România din această lună. Noutatea pentru Geneva este versiunea GT pentru caroseriile lui Clio, cu motor de 120 CP și cutie EDC cu dublu-ambreiaj. Aceeași cutie dar modificată echipează și vedeta R.S. prezentată la Geneva în versiunea finală, de serie.

GALERIE FOTO: Noutățile francezilor la Geneva