Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

GALERIE FOTO: Palazzo Lido, inaugurat în fosta ”Casă Angelescu”

Palazzo Lido - exterior
La 110 ani de la construcție, după 20 de ani de lupte pentru retrocedare și 2 ani de restaurare conform planurilor originale, fosta Casa Lido (Angelescu) revine pe harta Bucureștiului ca Palazzo Lido, restaurant și “gourmet club”.

Investiția în restaurarea fostei ”Case Angelescu”, în valoare de 1.730.000 euro, aparține companiei Christian Impex, deținătoarea lanțului bucureștean de restaurante Azzurro, IL Venetiano, Tratoria Azzurro.

GALERIE FOTO: Află mai multe despre Palazzo Lido

“Am investit în acest loc, în primul rând cu încrederea că Bucureștiul are nevoie să-și recupereze valorile, clădirile-simbol ale unui oraș care este considerat de turismul mondial ca unul cu oportunități importante, dar și pentru că viziunea de business a companiei  noastre urmărește, pe termen scurt și mediu, dezvoltarea și pe zona spațiilor de servicii HORECA de concept, care oferă clienților noștri mai mult decat gastronomie, adevărate experiențe de lifestyle complexe”, declară Cristian Balta, director general Christian Impex.

Află ce altă clădire care a aparținut familiei Angelescu a fost restaurată, în urma unei investiții de 20 de milioane de euro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii