FacebookTwitterLinkedIn

Scopul proiectului ”FAB 1 Million” este de a strânge un milion de lire sterline pentru Breast Cancer Care, organizație caritabilă din Regatul Unit al Marii Britanii care oferă informații specializate și sprijin persoanelor afectate de cancerul de sân, prin închirierea unui Rolls-Royce FAB1 personalizat, cu ampatament extins.  

Pentru acest proiect, echipa Rolls Royce Bespoke a pregătit FAB1, o mașină specială, care conține numeroase elemente personalizate exclusive, de la umbrele roz și până la tetiere pe care a fost brodată de mână funda roz, simbolul organizației Breast Cancer Care.


GALERIE FOTO: Rolls-Royce FAB1

Pe lângă spațiul amplu pentru picioare, experiența pasagerului acestui model excepțional este îmbunătățită cu ecrane LCD de 9,2 inci și cu un spațiu frigorific pentru șampanie. Astfel, pasagerii se vor putea relaxa cu un pahar deșampanie rece, scufundându-se în acordurile unui concert, mulțumită celor 16 boxe care livrează 600 de wați de sunet surround sau în scaunele somptuase din piele și covoarele din lână de miel.

”Atunci când am fost sunat de Chris Evans pentru a sprijini proiectul FAB1 Million, am acționat imediat”, spune Joylon Nash, director de vânzări și marketing.

 Proiectul ”FAB1 Million” a fost demarat joi, 18 aprilie, printr-o călătorie de aproximativ 850 de mile de la Land`s End, în sudul Marii Britanii, până la John O`Groats, în nord. După încheierea călătoriei, automobilul va putea fi închiriat, iar sumele obținute vor fi donate organizației Breast Cancer Care.