Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

”Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”, premiera pe 24 aprilie

Pelicula încheie, alături de Ant-Man, faza a doua a filmelor cu supereroi din Universul Cinematografic Marvel.
 aboneaza-te
Afis_Razbunatorii - Sub semnul lui Ultron_675x960

Bazat pe renumita serie de benzi desenate „Răzbunătorii”, publicată pentru prima dată în 1963, filmul „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”, cu un buget estimat, potrivit imdb.com, la 250 de milioane de dolari, încheie – alături de „Ant-Man”, care va avea premiera în iulie 2015 – Faza a Doua a Universului Cinematografic Marvel. Reunirea Răzbunătorilor originali, precum şi adăugarea noilor personaje Vision, Quicksilver şi Scarlet Witch, conturează o echipă puternică şi incitantă.

Trailer Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

Soarta planetei atârnă de un fir de aţă, odată cu apariţia răufăcătorului Ultron, şi depinde de Răzbunători să-l oprească din ducerea la bun sfârşit a planurilor sale îngrozitoare. Curând, alianţe incomode şi acţiuni neaşteptate pregătesc terenul pentru o aventură globală unică.

Nu vom dezvălui în acest moment mai multe din acțiunea filmului ”Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”. Îi lăsăm, deocamdată – vom reveni cu detalii după vizionarea pentru presă a filmului –, pe câțiva dintre actori să vorbească despre film.

Pentru Robert Downey Jr., care joacă rolul lui miliardarului-supererou Tony Stark/Omul de Oţel, unul dintre lucrurile favorite din film a fost chiar dinamica dintre Răzbunători. „Ce mi-a plăcut mult la acest scenariu a fost dezvoltarea relaţiilor complexe dintre Răzbunători. Mi-a plăcut, de exemplu, că Thor are o dispută cu mine şi că, până la urmă, trebuie să recunoască faptul că am dreptate”, explică actorul.

Chris Hemsworth se reîntoarce drept Thor, Zeul Tunetului, şi explică cum s-a adaptat personajul său la viaţa pe pământ şi care este rolul său în echipă. „El reprezintă o parte centrală din echipă acum ş cu siguranţă există o unitate care s-a format între ei ca grup. Thor are privirea de ansamblu asupra conflictului actual. Este lupta iniţială, în care sunt implicaţi cu toţii, dar el îşi foloseşte cunoştinţele Asgardiane să identifice alte posibile ameninţări care pot apărea.”

Echilibrând tot testosteronul Răzbunătorilor, Scarlett Johansson revine ca Văduva Neagră. „Fiecare dintre Răzbunători are propria poveste încărcată. Nici unul dintre noi nu a ales această misiune, ci misiunea ne-a ales pe noi, iar ezitarea de a purta această pălărie de supererou creionează nişte istorii foarte interesante, pe care le explorăm într-o anumită măsură”, spune actriţa.

Filmul „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron / Avengers: The Age of Ultron” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 24 aprilie 2015, fiind proiectat în varianta 2D, 3D şi IMAX 3D. Biletele s-au pus deja în vânzare în toate cinematografele partenere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii