FacebookTwitterLinkedIn

Însă, mai mulți fotografi din întreaga lume au fotografiat Super Luna cu camerele foto Sony,detaliile uimitoare fiind surprinse, mai exact, cu ajutorul teleobiectivului G Masterși camerelor din seria α7 de la Sony, prin combinația rezoluției înalte cu efecte creative de defocalizare. Senzorii Sony sunt ideal calibrați pentru a obține fotografii clare în condiții de lumină scăzută.

În această serie de fotografii poate fi observat diametrul Lunii, care pare mult mai mare decât în celelalte nopți, un fenomen natural surprins atât seara, cât și dimineața.

Yann Salmon Legagneur, director Product Marketing, Digital Imaging în cadrul Sony Europe, a declarat: „Nu ne întâlnim foarte des cu ocazia de a obține astfel de imagini, iar în aceste momente care trec destul de repede poate fi incredibil de greu să obții cea mai bună fotografie, nu numai din cauza unor factori precum locația și starea vremii, ci și din cauza specificațiilor prevăzute în kit. Cu toate acestea, după cum veți vedea și în această serie uimitoare de fotografii, rezoluția incredibilă a obiectivului G Master de la Sony, în combinație cu capabilitățile de defocusare le vor oferi fotografilor cea mai bună șansă la surprinderea unui cadru impresionant”.

Super Luna din noiembrie este unul din cele trei fenomene de acest tip din 2016. Fotografii nu mai au mult de așteptat pentru a-l surprinde, deoarece următorul fenomen va avea loc pe 14 decembrie.