Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

GALERIE FOTO: Cum arată ambulanţele BMW X3 donate SMURD de către Automobile Bavaria

BMW X3 SMURD
Modelul BMW X3 special configurat pentru SMURD dispune de un motor Diesel cu o putere de 135 kW (184 CP) si este dotat cu sistemul de tracţiune BMW xDrive.  

Autospecialele BMW X3 vor fi utilizate in intervenţiile medicilor de urgenţă SMURD din Bucureşti si Mureş pe durata a doi ani de zile, cu sprijinul Automobile Bavaria şi al companiei Safety Broker, care alături de Fundaţia pentru SMURD, a susţinut financiar dotarea autospecialelor cu echipamentele medicale necesare.

BMW X3 combină tehnologia performantă, specifică modelelor BMW X, cu o siluetă dinamică. Graţie unui habitaclu spaţios şi unui grad ridicat de versatilitate la interior, modelul se adaptează situaţiilor individuale de transport. Tehnologia BMW xDrive de transmisie 4×4 optimizează tracţiunea şi asigură o dinamică sporită.

GALERIE FOTO: Ambulanţele BMW X3

Modelul BMW X3 pus la dispozitia SMURD este echipat cu propulsorul diesel cu patru cilindri, 1995 cmc, care dezvoltă un maxim al puterii de 135 kW/184 CP. Consumul mediu de carburant este de 5,7 l/100 km. BMW X3 este echipat standard cu tehnologia BMW xDrive de transmisie integrală permanentă.

Vezi cum arată un showroom BMW şi MINI construit la Ploieşti, în urma unei investiţii de  2,5 milioane de euro

Anul trecut, Automobile Bavaria a pus la dispozitia ISU  o autospecială BMW X1, pentru o perioadă de 1 an. Autospeciala BMW X1, utilizată ca punct de comanda la intervenţii, dispune de sistemul de tracţiune BMW xDrive şi este dotată cu echipament de protecţie, aparat de respirat, camere de termoviziune sau alte elemente specifice.

De mai bine de 50 de ani BMW a dezvoltat programe speciale destinate autorităţilor şi serviciilor de urgenţă. Producţia autovehicule speciale are loc în paralel cu cea a modelelor de serie.

Află ce rezultate financiare a înregistrat BMW Group anul trecut

În majoritatea ţărilor europene,  marca BMW este prezentă în serviciul autorităţilor: paramedici, pompieri şi poliţie.

Automobile Bavaria este singurul dealer din România certificat de către BMW drept Centru de Competenţă pentru vânzări speciale (SSCC). Având această calitate, Automobile Bavaria a furnizat autospeciale şi motociclete destinate autorităţilor în România şi a iniţiat programe de susţinere a unor activităţi derulate de acestea, printre care se numără parteneriate cu Inspectoratul general de Poliţie, Poliţia Autostrăzi sau ISU.

Reveniţi în curând pe forbes.ro pentru a citi un reportaj de la fabricile BMW din Germania în care ia naştere primul model complet electrioc al mărcii, BMW i3

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii