Cautare
, Contributor

ForbesCars |
|

GALERIE FOTO: CUB, surpriza Kia Motors la Salonul Auto de la Seul

CUB de la Kia
Noul concept CUB al Kia Motorseste prezentat la a noua ediţie a Salonului Internaţional Auto de la Seoul, în premieră mondială.

Conceput și desenat în cartierul general din Seul al companiei, sub îndrumarea directă a șefului departamentului de design Kia, Peter Schreyer, noul CUB măsoară ceva mai puțin de patru metri și este dotat cu portiere care se deschid în sens opus, lipsa stâlpilor B din structura de rezistență a automobilului facilitând un acces excelent în habitaclul luxos.

Kia, o nouă versiune de motorizare pentru Forte Cerato Koup

"Noua Kia CUB este un coupécompact cu patru portiere gândit special pentru un plus de performanță, dar și de practicabilitate", a precizat Thomas Oh, vicepreședinte executiv și COO al Kia Motors Corporation. "Conceput pentru a fi pe placul celor care stabilesc tendințele urbane, habitaclul lui CUB poate găzdui în deplin confort patru persoane care vor beneficia de o atmosferă foarte plăcută."

Află mai multe despre Kia CUB din GALERIA FOTO

Unele elemente de design gândite de Peter Schreyer în 2007 şi puse în scenă de conceptul Kia Kee 2+2 au fost revizuite și reinterpretate pentru noul CUB. "Nasul" lui CUBeste încadrat de un element asemănător unei guri, iar tuşeleamintesc de elemente de actualitate, întâlnite la designul modelelor Optima, Sportage sau Cadenza. Noua interpretare a grilei încadrează un element ce integrează admisia de aer a turbosuflantei, care este vopsită în culoarea caroseriei

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii