Cautare
, Contributor

IT |
|

GALERIE FOTO: Colecţia 2013 de tablete şi smartphone

samsung_galaxy_note_8.jpg
Barcelona a fost, pentru cinci zile, capitala mondială a tabletelor şi telefoanelor mobile, cu ocazia Mobile World Congress.

Cei 1.500 de expozanţi au prezentat noutăţile anului în faţa unui public de peste 70.000 de vizitatori. Samsung, marele rival Apple, a lansat Galaxy Note 8.0, o tabletă care concurează cu iPad Mini – display de 8-inch, 1280 x 800 Super Clear LCD, Android 4.1.2 Jelly Bean, procesor 1.6GHz  şi RAM de 2 GB.

GALERIE FOTO: Vezi cum s-a desfăşurat evenimentul Mobile World Congress de la Barcelona

Samsung nu a comunicat încă un preţ pentru noua tabletă, care va fi disponibilă pe piaţă începând cu trimestrul al doilea al anului. Sony a lansat, de asemenea, o tabletă – Xperia z waterproof, Motorola a lansat modelul Razr HD, iar Firefox vor lansa primul lor sistem de operare, în colaborare cu Alcatel One Touch, ZTE și Huawei.

Asus a lansat o combinaţie între telefon și tabletă (Asus Fonepad), HP a lansat o tabletă la un preţ convenabil – Slate 7 Android Jelly Bean, iar Huawei se laudă cu cel mai rapid smartphone – Ascend P2. România a fost reprezentată de Allview, Appscend și Evoline.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii