Cautare
, Contributor

SportsMoney |
|

GALERIE FOTO: Cluj Arena, premiul Popular Choice Winner la Architizer A+ Awards

Cluj Arena
Biroul de arhitectură şi inginerie Dico şi Ţigănaş din Cluj anunţă decernarea, în cadrul Architizer A+ Awards, a premiului Popular Choice Winner lucrării Cluj Arena, la categoria clădirilor pentru sport şi centre de recreare.

Juriul concursului de arhitectură a avut de ales, dintre proiecte provenite din peste 100 de ţări, câte 5 nominalizări pentru fiecare categorie. După o campanie de vot a publicului de trei săptămâni, în care s-au exprimat circa 150.000 de preferinţe online, în 19 martie au fost anunţaţi câştigătorii.

GALERIE FOTO: Cluj Arena

”Lucrarea este reprezentativă fără îndoială pentru cea mai bună arhitectură din lumea întreagă”, a declarat Mark Kushner, CEO Architizer. Gala premiilor va avea loc la New York la Cedar Lake Studio în 16 mai, în deschiderea New York City Design Week (NYCxDESIGN).

Cluj Arena, inaugurată la finele anului 2011 la Cluj-Napoca, a fost proiectată de biroul DICO şi ŢIGĂNAŞ în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj – Napoca, Bogart Construct, DAS Engineering şi Paul Gilleron Acoustics şi construită de ACI Cluj, CON-A și Transilvania Construcţii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii