Cautare
, Contributor

Alte topuri |
|

GALERIE FOTO: Cine sunt miliardarii din SUA?

bani.jpg
Două treimi dintre cei mai bogaţi oameni din Statele Unite şi-au sporit averea în ultimul an, conturile lor fiind mai mari cu sume ce variază de la 400 de milioane la 4,2 miliarde de dolari.

Comparativ cu primăvara acestui an, când era cotat cu o avere de 61 de miliarde de dolari şi devenea al doilea cel mai bogat om al lumii, Bill Gates, fondatorul Microsoft, a strâns încă cinci miliarde de dolari şi este în fruntea clasamentul miliardarilor americani. Warren Buffett îl urmează şi acum, cu o avere estimată la 46 de miliarde de dolari (în creştere de la 44 de miliarde de dolari, suma pe care o avea la începutul anului).

Vezi aici cine ocupă primele zece poziţii în clasamentul Forbes SUA.

Primele zece poziţii ale Forbes 400 sunt dominate de reprezentanţii familiei Walton – fondatorii lanţului de retail Wall-Mart – care ocupă patru locuri. Astfel, Christy Walton se află pe locul 6 alături de familia sa, cu o avere estimată la 27,9 miliarde de dolari (averea a fost majorată de investiţiile de succes realizate de soţul său John Walton), fiind urmată de Jim, Alice şi S. Robson Walton. Averile acestora variază între 26,8 şi 26,1 miliarde de dolari.

Vezi aici lista completă Forbes 400.

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg  se află pe locul 10 cu o avere de 25 de miliarde de dolari.

Fondatorii Google sunt pe poziţia a 13-a, cu câte 20,3 miliarde de dolari, în timp ce Mark Zuckerberg este pe locul 36, averea sa fiind estimată la 9,4 miliarde de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii