Cautare
, Contributor

Forbes.com

Alte topuri |
|

GALERIE FOTO: Cele mai bogate 10 femei din Statele Unite ale Americii

femei.jpg
Culese din lista "Forbes 400 Cei mai bogaţi americani", aceste 10 femei dețin împreună 117 miliarde de dolari din averea națiunii. În Topul Forbes, două treimi dintre cei mai bogaţi oameni din Statele Unite şi-au sporit averea în ultimul an, conturile lor fiind mai mari cu sume ce variază de la 400 de milioane la 4,2 miliarde de dolari.

Cea mai bogată femeie din lume, Christy Walton îşi regăseşte averea în Wal-Mart, retailer fondat de socrul ei Sam Walton şi de fratele acestuia, Iacov, în 1962. Cu o avere netă de 27,9 miliarde de dolari, Christy Walton (57 de ani) ocupă locul şase în topul general al Forbes.

Locul doi este ocupat de Alice Walton (63 de ani), fiica fondatorului Wal-Mart, Sam Walton – un filantrop remarcat. Anul trecut, ea a deschis Muzeul de Artă Americană „Crystal Bridges” în orașul Bentonville, Ark, unde Wal-Mart îşi are sediul. Averea ei ajunge la 26,3 miliarde de dolari.

Vezi într-o galerie foto cine sunt şi celelalte 7 femei de succes

Podiumul este închis de Jacqueline Mars (72 de ani) cu o avere de 17 miliarde de dolari. Jacqueline și frații ei, John şi Forrest Jr., deţin 33 miliarde de dolari (vânzări estimate) din Mars, cea mai mare companie de bomboane din lume.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii