Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Galerie foto: Ce tehnologii ne-au schimbat viața în ultimul an?

Windows 8.Tablete tactile. Laptopuri ultraportabile. Desktopuri de mare viteză
eMAG, liderul pieței de comerț online din România, a realizat pentru al treilea an consecutiv un Top al Tehnologiilor. Reprezentanții companiei au analizat fiecare produs lansat pe piața locală în ultimul an, luând în calcul atât inovaţia tehnologică, cât și impactul pe care aceste produse l-au avut în piaţă.

Astfel, o trăsătură comună a tehnologiilor care s-au remarcat în ultima perioadă a fost o tendință accentuată către portabilitate și flexibilitate. Tabletele ultra-compacte, laptop-urile convertibile sau produsele care încearcă să răspundă, cât mai simplu, mai multor nevoi ale consumatorilor au dominat topul în acest an.

Vezi aici care sunt cele mai tari tehnologii lansate în ultimul an.

“Pe zi ce trece, tehnologia devine o parte tot mai importantă din viața noastră”, spune Lucia Ciucă, director de marketing în cadrul eMAG.

“În ultimul an, cele mai populare au fost gadget-urile care au pus pe primul loc flexibilitatea și nevoia tot mai mare de mobilitate a oamenilor, împachetand tehnologia de ultimă oră în designuri portabile și ușoare”, adaugă reprezentanții eMAG.

Tehnologia mirrorless, Tableta Samsung Galaxy Note, lansarea Windows 8, Google Nexus 7 sunt câteva dintre tehnologiile incluse în topul realizat de eMAG.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii