Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

(Galerie Foto) Calendarul Pirelli 2019 este semnat de Albert Watson

Numele fotografului Calendarului Pirelli 2019 a fost dezvăluit de însuși Albert Watson - autorul unora dintre cele mai recunoscute fotografii din lume. Fotograful de origine scoțiană a realizat imaginile pentru următoarea ediție a Calendarului Pirelli, în luna aprilie, în Miami și New York.  
ALBERT WATSON-sebastian-miyake

Fotografiile lui Albert Watson i-au entuziasmat încă de la mijlocul anilor ’70 pe cititorii revistei Vogue, pentru care a realizat 100 de coperți spectaculoase, alături de peste 40, pentru publicația Rolling Stone, cărora li s-au adăugat sutele de campanii pentru nume precum Prada, Revlon sau Chanel.

Watson este autorul unora dintre cele mai recunoscute fotografii din lume, de la portretul lui Steve Jobs – publicat pe coperta biografiei sale, fotografia lui Alfred Hitchcock care ține o gâscă sau la portretele lui Kate Moss, realizate când aceasta a împlinit 19 ani.

Albert Watson

 

Variante tipărite ale fotografiilor realizate de Watson sunt expuse în galerii și muzee, în expoziții temporare și permanente, din întreaga lume: Muzeul Metropolitan de Artă din New York, Galeria Națională de Portrete din Londra, Muzeul Puskin din Moscova, Muzeului de Fotografie din Lianzhou, China, Centrul Internațional de Fotografie din New York, Muzeul Smithsonian.

De asemenea, dedicarea și munca sa au fost căptușite între coperțile cărților: „Cyclops” (1994, Bullfinch), „Maroc” (Rizzoli, 1998), „Albert Watson” (Phaidon, 2007), „Strip Search” (PQ Blackwell/Chronicle 2010), „UFO: Unified Fashion Objectives” (PQ Blackwell/Abrams 2010), cea mai recentă fiind publicată în 2017, de către Taschen: „Kaos”.

 

 

Jack Nicholson

 

Hitchcock

 

Christy Turlington

 

Christy Turlington

 

Charlotte

 

Golden Boy

 

Sebastian, Miyake

 

Kate Moss

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii