Cautare
, Contributor

Forbes.com

Travel |
|

GALERIE FOTO: Brand-uri şi vedete, la deschiderea oficială a Hotelului Internațional Sinaia

hotel.jpg
Cea de-a doua ediție a The High Life Party, eveniment care adună an de an, brand-uri de renume, cu istorie și valori care le-au propulsat în topul celor mai apreciate nume cu produse și servicii care se adresează unui public cunoscător, educat și dornic să primească ceea ce este mai bun, a avut loc sâmbătă, 3 noiembrie 2012, odată cu deschiderea oficială a Hotel International Sinaia.

O petrecere exclusivistă care și-a surprins toți invitații cu o ambarcațiune de mare viteză, cu o lungime de 7 m, lucrată manual din lemn de mahon, adusă de la malul mării, la intrarea în hotelul de 4 stele din Sinaia

Cabral Ibacka, gazda The High Life de anul acesta s-a alăturat atât evenimentului și invitaților cât și valorilor promovate. Mai mult în cadrul evenimentului Cabral a coordonat o licitație de caricaturi ale unor personalități precum Andreea Esca, Dana Săvuică sau Lucian Mîndruță, în urma căreia s-au strâns aproximativ 2.900 de lei, bani care vor acoperi o lună și jumătate de tratament pentru Isabel, o fetiță de numai 5 luni diagnosticată cu stenoză de arteră pulmonară.

Evenimentul The High Life a prilejuit și lansarea unui nou brand în România: International Hotels. În cadrul evenimentului a avut loc deschiderea oficială a Hotel Internațional Sinaia, unul dintre cele mai apreciate hoteluri de pe Valea Prahovei și lansarea unui nou lanț hotelier românesc. Reprezentanții hotelului au meționat că după 8 ani în care au condus dezvoltarea Hotelului International din Sinaia, viitorul Grupului Hotelier trebuie să stea acum, în mâinile unei noi generații care urmează să îl aducă la un nou nivel.

Construit în 1983, Hotelul din Sinaia a trecut printr-un proces de renovare, de la structură, în perioada martie – decembrie 2011, renovare în urma cãreia întregul hotel a fost complet modernizat: de la re-amenajarea camerelor, a sistemelor de ventilație, implementarea unor sisteme de ultimă generație de comunicare, televiziune internă, internet wireless de mare viteză, precum și facilități spa, o piscină acoperită cu tavan de sticlă, jacuzzi, saună umedă și uscată, salã de fitness, masaj și salon de înfrumusețare. În cadrul Hotelului se află trei restaurante: unul cu specific tirolez – singurul de pe Valea Prahovei (restaurant Tirol), unul cu specific italienesc (Cucina Sofia) și Restaurantul Panoramic.

Cu o capacitate de cazare totală de 180 de camere, Hotelul International Sinaia este cel mai modern hotel din stațiune, ajungând la un grad de ocupare mediu de 55%, în urma investiției în renovare care s-a ridicat la aproximativ șase milioane de euro.

Deschiderea oficicială a primului hotel este primul pas în dezvoltarea celui mai dinamic Grup hotelier din piața din România. Grupul Hotelier International mai cuprinde în acest moment Hotelul International din București și urmează să deschidă în 2013 cea de-a treia unitate în cel mai important centru cultural și de afaceri din nord-estul României.

Printre cei prezenți în cadrul evenimetului s-au numărat Andreea Esca și Alexandre Eram, Alessandro Amatto și Amalia Amatto, Dana Săvuică, Iuliana Tudor (TVR), Lucian Mîndruță, Stelios Constantinou (Chronolink – Rolex și Elinas), Șerban Cismărescu (Innova), Ioana Șucu (Ioana Șucu – Events Designer), Camelia Șucu, Gregor Aufhauser (The Grand), Lily Țicu (Silhouette), Andreea Ioniță (World Class), Alex Drăgan (Sarto), Alex Tudoroiu (Marsay), Ionuț Marin (Ego Men’s Fashion), Mircea Solcanu ,Florin Stăncescu și Răzvan Ionescu (Etiquette), Andrei Cristea (Legal Marketing – revista Română de Consultanță) precum și importante figuri din mediul de afaceri din România.

Anul acesta The High Life Party a reunit branduri consacrate ca Bang & Olufsen, Chivas, Class Living, The Grand Avenue, Hermes prin My House Cult, Ioana Șucu – Events Designer, Jaguar, Louis Purple, Neptun Yachts – importatorul Aziumth în România, Silhouette, World Class.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii