FacebookTwitterLinkedIn

Retailerul vestimentar C&A, magazinul WoW, lanțul de restaurante Mesopotamia, steakhouse-ul Piata9 și magazinul cu specific pescăresc Giorgio Mare întregesc lista chiriașilor din Prima Shops Oradea.

Lanțul de retail C&A, care a închiriat o suprafață 1.100 de metri pătrați, aduce la Prima Shops Oradea noul său concept comercial și de design recent anunțat.

Prima Shops este un brand de galerii comerciale și parcuri de retail dezvoltat de noi pentru orașele de peste 30.000 de locuitori din România. Acesta aduce un mix variat de chiriași internaționali și locali. Galeriile comerciale și parcurile de retail rămân în topul preferințelor românilor, iar aceasta este și direcția noastră de dezvoltare. În același timp, vom continua să propunem concepte eficiente pentru potențialii chiriași și să aducem noi nume pe piața din România, pentru clienții care trec pragul Prima Shops”, a declarat Klaus Reisenauer, Partener în cadrul Oasis Development.

Prima Shops Oradea, amplasat în centrul orașului pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, a fost dezvoltat în urma unei investiții de peste 12 milioane de euro. În cadrul proiectului sunt deschise magazinele JYSK, CCC, Takko, Deichmann, Flanco, Pepco, Noriel, SMYK, Intersport și KFC, iar în imediata apropiere se află și un hipermarket Kaufland.

Terenul pe care am construit Prima Shops Oradea beneficiează de o poziționare excelentă, în centrul orașului, cu un vad comercial foarte bun, iar prioritatea noastră a fost identificarea și construirea unui mix de chiriași care să le ofere orădenilor opțiuni de shopping dar și de petrecere a timpului liber”, a adăugat Kurt Wagner, Partener in cadrul Oasis Development.

Prima unitate sub brandul Prima Shops a fost inaugurată în anul 2007, iar, în prezent, Oasis Development are operațional șase proiecte de acest tip.

Oasis Development a dezvoltat peste 70 de proiecte de retail, în ultimii 15 ani, pe o suprafață ce însumează 1,5 milioane de metri pătrați de teren, sub brandurile proprii Prima Shops și Family Center. Portofoliul Oasis Development în România este alcătuit din șase parcuri de retail și centre comerciale lansate sub brandul „Prima Shops” (Oradea, Roman, Reghin, Făgăraș, Tecuci și Mangalia), două parcuri de retail deținute în parteneriat, sub brandul „Family Center” (Giurgiu și Râmnicu Vâlcea) și 12 magazine închiriate catre Lidl.