Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Gala Societății Civile a înregistrat anul acesta 199 de inițiative ale societății civile înscrise în competiție

Cea de a XVIII-a ediție a Galei Societății Civile a înregistrat 199 de inițiative înscrise în concurs: 160 de proiecte, 20 de programe și 19 campanii de comunicare. Cele mai multe proiecte, 40 la număr, sunt la secțiunea Proiecte pentru Tineret.
categoria-proiecte-pentru-tineret-a-inregistrat-cele-mai-multe-inscrieri-in-competi-ia-gala-societa-ii-civile-2020-16422

La secțiunea „Educație, Învățământ, Cercetare” au fost înscrise  39 de proiecte, la egalitate cu cele de la categoria Inovație.  Cele mai multe înscrieri provin de la organizații din București, respectiv 140 de proiecte, programe și campanii de comunicare. Pe locul doi se clasează județul Timiș, cu șapte proiecte înscrise, iar pe locul al treilea se poziționează județul Brașov, cu cinci înscrieri.

Proiectele vor fi evaluate în perioada următoare de 48 de specialişti, cercetători, sociologi, jurnaliști, lideri și formatori de opinie ai societății civile și ai sectorului non-profit și reprezentanți ai sectorului privat. Festivitatea de acordare a premiilorva avea loc în luna septembrie.

În cele 17 ediții de până acum, Gala Societății Civile a premiat peste 740 de inițiative generate de sectorul neguvernamental, care au reușit să aducă schimbări pozitive majore în societate. Detalii despre proiecte, pe galasocietatiicivile.ro/participants.php.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii