Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Gala Primetime Emmy Awards 2020 se va desfășura virtual anul acesta

Organizatorii Primetime Emmy Awards au anunțat că anul acesta gala se va desfășura exclusiv în format virtual.  
 aboneaza-te
Primetime Emmy Awards 2020

Cea de-a 72-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, considerate echivalentul premiilor Oscar în industria de televiziune, va avea loc într-un format virtual din cauza pandemiei, informează AFP, citată de Agerpres.

Evenimentul este programat în data de 20 septembrie, dar artiștii nominalizați, anunțați public marți, au primit o scrisoare prin care au fost informați că tradiţionala ceremonie organizată la Los Angeles nu va avea loc în acest an în formatul ei obișnuit.

“Aşa cum probabil aţi ghicit deja, nu vă vom cere să veniţi la Microsoft Theatre, în centrul oraşului Los Angeles, pe 20 septembrie. În acest an, va avea loc încă o dată cea mai importantă seară din industria de televiziune… dar acum noi vom veni la voi”, au anunţat organizatorii galei în această scrisoare, publicată miercuri în presa americană.

“Vom înfiinţa o echipă de tehnicieni, producători şi scenarişti de prim rang pentru (…) a veni să filmeze la voi acasă sau în locul ales de voi”, precizează documentul, semnat de echipa de producţie şi de Jimmy Kimmel, care va fi prezentatorul galei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii