Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Gala Premiilor GOPO este transmisă live pe Pro TV Plus

Gala Premiilor Gopo, care premiază realizările cinematografice ale anului trecut, este organizată în aer liber luni, 29 iunie, evenimentul fiind transmis în direct pe internet de Pro TV Plus, începând cu ora 19:30 și un rezumat pe Pro Cinema, miercuri, 1 iulie, de la ora 22:15, informează Media Expres.
premiile gopo

Gala Premiilor Gopo, evenimentul care recompensează anual cele mai importante realizări cinematografice din România, va avea loc într-o nouă formulă, adaptată condițiilor actuale, la Verde Stop Arena.

Este prima ediție outdoor din istoria Galei Premiilor Gopo, eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană.

Filmele cu cele mai multe nominalizări la Premiile Gopo 2020 sunt: „La Gomera” (13 nominalizări), „Heidi” (10 nominalizări), „Monștri” (9 nominalizări), „Touch Me Not” (9 nominalizări), „Parking” (8 nominalizări) și „Mo” (6 nominalizări).

Lista completă a nominalizărilor este disponibilă AICI.

Cea de-a XIV-a ediție a Galei Premiilor Gopo este prezentată de vedeta PRO TV Amalia Enache.

„N-am lipsit de la nicio ediție a Premiilor Gopo și în mai multe rânduri am realizat interviurile oficiale de pe covorul roșu sau chiar am prezentat gala. Totul se derula în clădiri impozante, la Operă, la Teatrul Național etc. Sigur, în trecut mi-ar fi fost greu să-mi imaginez că va exista o ediție cu covorul roșu întins la iarbă verde. Dar mă bucur nespus că nu ne lipsim, în ciuda pandemiei, de premiile industriei cinematografice românești! Merită tot respectul nostru! Ce ne-am fi făcut în carantină fără filme bune, fără cărți, fără muzică?! Arta ne este indispensabilă, indiferent de vremuri și abia aștept să le iau interviuri celor mai buni actori, regizori și scenariști români, tuturor nominalizaților la Premiile Gopo. Ne vedem în aer liber, distanțați, dar apropiați de pasiunea pentru film”, a declarat Amalia Enache.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii