Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Gala Forbes Best Office Buildings

Forbes România a organizat prima ediție a Galei Forbes Best Office Buildings, la Athenee Palace Hilton București, eveniment în cadrul căruia au fost premiate superlativele segmentului clădirilor de birouri din România.
A

Gala Forbes Best Office Buildings este primul eveniment de acest gen din România și se dorește a fi primul dintr-o lungă serie cu desfășurare anuală. Evenimentul a a reunit principalii actori din segmentul office al pieței imobiliare, management de top, consultanți, antreprenori, investitori și dezvoltatori imobiliari, și a premiat cele mai bune clădiri de birouri și cele mai importante proiecte imobiliare din sectorul office din România.

Premiul pentru “Cea mai eficienta relocare intr-o cladire verde”, a fost acordat Ericsson Telecommunications Romania, care și-a consolidat recent activitatea în parcul de birouri West Gate, într-o clădire cu consumuri energetice reduse și o utilizare optimă a spațiului. Premiul pentru “Cel mai activ constructor de clădiri office” i-a fost acordat domnului Raul Doicescu, Președinte Bog’Art, companie care a construit clădiri precum City Gate, Unicredit Tower, Green Gate, Floreasca Park, Bucharest One, Charles de Gaulle Plaza, Tower Center International sau Willbrook Platinum. AFI Europe România a primit premiul pentru “Cel mai curajos dezvoltator”,  fiind unul dintre puținii dezvoltatori care au demarat proiecte pe timp de criză. Horațiu Florescu, unul dintre cei mai experimentați brokeri, care deține 40% din segmentul de închirieri office al pieței imobiliare din România, a primit premiul pentru “Cel mai de succes broker”.

GALERIE FOTO:

IMG_3784

 

Premiul pentru “Inovație” i-a fost acordat companiei Portland Trust, ale cărei proiecte reprezintă standarde de eleganță și calitate, iar premiul pentru “Cel mai activ fond de investiții” i-a fost acordat companiei Globalworth, care și-a adăugat în portofoliu clădiri precum Tower Center International, BOC și BOB din complexul Upground, Nusco Tower și prima clădire finalizată din parcul Green Court și a demarat dezvoltări noi precum Bucharest One și Globalworth Campus. Premiul pentru “Cel mai mare proprietar de spații de birouri” a mers către unul dintre primele fonduri de investiții internaționale care a mizat pe piața românească, Immofinanz. Premiul special “City Landmark” i-a fost acordat unei clădiri ușor de recunoscut din aproape toate colțurile orașului: Sky Tower, cea mai înaltă clădire din București.

GALERIE FOTO:

 

Forbes România a acordat Diplome de excelență companiei Alpha Bank România, pentru rolul pe care l-a avut în dezvoltarea pieței imobiliare office din România, companiei Oracle România, cel mai mare chiriaș din clădirile bucureștene, și domnului Andrew Stear, pentru contribuția sa în dezvoltarea pieței office moderne din București, prin implicarea sa în cadrul proiectului care a reprezentat prima mare tranzacție de investiții din România, Iride Business Park. Diplome de excelență le-au fost acordate și companiei Holcim România, cea mai inovatoare companie de construcții din România, și companiei Corporate Office Solutions, care joacă un rol esențial în educarea pieței de spații de birouri.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Genesis Development, The Advisers/Knight Frank, Rigips Saint Gobain, Novelty și BMF Group.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii