Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Evenimente |
|

Gala Forbes Best Cities 2018

Marți, 26 iunie 2018, la Hotel Intercontinental, va avea loc cea de-a treia ediție a Galei Forbes Best Cities, eveniment în cadrul căruia vor fi premiate cele mai smart orașe din România – adică acele orașe care au reușit să obțină performanțe financiare, sociale și contribuie la dezvoltarea economică a regiunii.
Best-Cities_Save_the_Date__16_9-1024x576

Gala de premiere a fost gândită ca un eveniment de înaltă ținută, care vine în completarea ediției print, cu acelasi nume, lansată de Forbes RomâniaTop Forbes Best Cities. Acest top propune cele mai bune orașe pentru business, care au investit atât în segmentul economico-social, prin investiții proprii și prin atragerea celor străine, cât și în zona green, aplicând politici de mediu în dezvoltarea eco-urbană.

Top Forbes BEST CITIES promovează și companiile care au reușit să obțină performanțe financiare, sociale și au un rol important în dezvoltarea economică a regiunii în care își desfășoară activitatea, totodată protejând și mediul înconjurător.

Gala Forbes Best Cities va debuta cu un panel de discuţie având ca subiect principal modalitățile prin care investitorii din mediul de business pot colabora cu autoritățile pentru a stimula dezvoltarea economică și modelele internaționale de bune practici ar putea fi preluate/implementate în România pentru a construi orașe smart. Va continua apoi cu festivitatea de premiere a primarilor celor mai smart orașe din România.

Forbes România le mulțumește partenerilor săi: Carrefour, în calitate de partener strategic; BCR și TUD Group, în calitate de parteneri gold;

Evenimentul este susținut de: Chilli Ideas, Grace Couture Cake, Profructta, Emozioni, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Plante Cadou.

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial. În această perioadă, brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piața românească, fiind reprezentat prin intermediilor publicațiilor lunare Forbes România și ForbesLife România, al revistei trimestriale de lux și atitudine Up by Forbes România, precum și al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 20 de evenimente anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente « on-demand » sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească.

Pentru mai multe detalii vizitați www.forbes.ro
Vizitați Forbes pe Facebook http://www.facebook.com/forbesromania

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii