FacebookTwitterLinkedIn

Lansată de către familia Forbes în 1917 pentru a sprijini „the doers and the doings”, revista Forbes îi promovează de 100 de ani pe toți acei antreprenori inovativi, hotărâți, visători, inovativi și neobosiți care transformă lumea în care trăim.

Evenimentul va suprinde un arc peste timp, prin care Forbes România își dorește să lege trecutul, prezentul și viitorul, printr-un tur spectaculos a 200 de ani de business și nu numai. Invitatul de onoare al acestui eveniment de marcă va fi Excelența Sa Hans G. Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România.

Gala Forbes 100 va celebra, mai presus de toate, arta de a trăi frumos și de a face business de calitate, două principii în care noi, cei de la Forbes România, credem cu toată tărie și le aplicăm în fiecare zi.

Dorim să le mulțumim partenerilor care vor face ca această seară să fie specială: BMW România, în calitate de partener strategic,

Nespresso, Official Coffee pentru Gala Forbes 100 Carrefour România, în calitate de partener strategic, Maurer Imobiliare în calitate de partener Platinum

În calitate de partener Gold: Samsung, Banca Transilvania, Zenith, Galt Orologerie elvetiana, Garanti Bank, Mc Donald’s, Knight Frank, Praktiker, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești în calitate de partener Silver și Amcham în calitate de partener Instituțional!

Mulțumim de asemenea partenerilor:

Les Ateliers Nomad pentru Videomapping, Florăriile Iris, Zexe Braserie, Graphtec Design, Revtech, PepsiCo, Hansen, AntiqueCenter, Anticariat 1, Romanian Bussiness Leaders, Koon, Different Motorcycle, Nomad SkyBar, Residence Hotel, Calif, Petrișor Events.

Ținutele au fost asigurate de Molecule F, Monocult și Alda Ciceu.

Și de asemenea artiștilor:

Viorica Pintilie, Trupa Golan, Backstage Boys, Cuibul Artiștilor.

Despre Forbes România:

Universul Forbes cuprinde la cinci ani de la relansarea brandului pe piața românească o revistă lunară de business- Forbes Romania, o revista lunară de lifestyle – ForbesLife , o revistă trimestrială de lux și atitudine – Up by Forbes, o revistă semestrială de orologerie – Lifetime, precum și binecunoscutele proiecte anuale – Forbes Kids și Forbes 500.