FacebookTwitterLinkedIn

Lucrările vor fi evaluate în perioada următoare de către un juriu format din 90 de reprezentanți seniori ai industriei de marketing și comunicare din România.

Paweł Tyszkiewicz, Chairman of Polish Effie Committee & CEO Polish Marketing Communications Association SAR, este cel care va conduce juriul festivalului împărțit în două runde distincte de jurizare.

Campaniile vor fi evaluate din perspectiva rezultatelor de vânzări și a obiectivelor de comunicare atinse și depășite.

Proiectele selectate la finalul primei runde de jurizare vor fi anunțate pe data de 9 septembrie, în cadrul Galei Nominalizaților EFFIE 2016, pe scena Sălii Auditorium a MUZEULUI NAȚIONAL DE ARTĂ A ROMÂNIEI. Gazda evenimentului va fi Cătălin Ștefănescu.

Gala Nominalizaților EFFIE 2016  – prima de acest fel – va avea un format special – axat pe prezentarea primelor insight-uri rezultate din prima rundă de jurizare. Pe lângă nominalizații EFFIE 2016, vor fi prezentate cele mai proaspete insight-uri despre ingredientele-cheie care au stat ȋn spatele cazurilor care au intrat ȋn finală – puncte tari, dar și zonele care au fost mai slabe sau sugestiile juraților.

În cadrul Galei Nominalizaților EFFIE 2016 va exista al treilea EFFIE Talk susținut de Karel Vinck, care ocupă pozițiile Chief Digital Brands la Publicis One Belgium și Managing Director la Duval Guillaume din 2004. Datorită lui Vinck, Duval Guillaume are în palmares 20 de premii EFFIE, 39 de trofee Cannes Lions și sute de distincții de la alte competiții naționale și internaționale.

CITEȘTE CEVA FULMINANT: CEA MAI BUNĂ ASIGURARE DE VIAȚĂ

Tema conferinței pe care Karel Vinck o va susține în România este „Creative Effectiveness. Why it will be increasingly important”. Karel Vinck va explica de ce premiile EFFIE vor deveni din ce în ce mai importante în viitor. Într-o lume în care soluțiile digitale creează iluzia că pot înlocui creativitatea, el crede că EFFIE reprezintă dovada că în continuare o strategie creativă, puternică este cea care asigură cel mai mare impact asupra consumatorilor.

Intrarea la GALA Nominalizaților EFFIE 2016 va fi gratis pentru orice membru al comunității de marketing, publicitate, advertiseri sau membri academici interesați de industrie. Accesul la eveniment se face prin confirmarea prezenței pe adresa teodora.calin@institute.ro.

EFFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association România (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi implementat de The Institute.

VEZI AUDIENȚELE RADIOURILOR ÎN BUCUREȘTI, ÎN VARA 2016