Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Lifestyle |
|

Gagdets iulie-august II

Gadget-urile verii, fie că sunt pentru pentru plajă, pentru relaxare sau pentru joaca alături de cei mici, sunt ingenioase și atractive. Vă invit să le descoperiți!
SunscreenR-UV-Camera

Un must-have al verii

Vara, toate sfaturile dermatologilor se îndreaptă către aplicarea cremelor și loţiunilor cu factor de protecţie solară. Cum facem însă să știm că am aplicat corect crema și că suntem protejaţi de razele soarelui? Sunscreenr este răspunsul: o cameră UV specială care îţi arată acoperirea și protecţia împotriva razelor solare. Un dispozitiv impermeabil, durabil, ultraportabil, foarte simplu de folosit. Ideea a apărut în urma cifrelor îngrijorătoare de cazuri de cancer de piele și a faptului că protecţia solară poate reduce semnificativ șansele de a dezvolta această afecţiune. Din păcate, majoritatea oamenilor aplică doar 25% până la 50% din protecţia solară de care au nevoie, iar aici intră în scenă Sunscreenr. Acest instrument vă arată locurile în care pielea este acoperită de protecţie solară și acolo unde ar trebui să reîmprospătaţi stratul de cremă. Dacă vreţi un soi de must-have al verii, acesta este!
www.sunscreenr.com

Ceremonia ceaiului

În chineză, „hei” înseamnă negru, culoare asociată cu liniștea mentală și relaxarea. Aceasta este ideea de la care au plecat creatorii ceainicului portabil cu valori minimaliste, HEI. O experienţă modernă ca alternativă la ceremonia ceaiului atât de bine-cunoscută în Asia, HEI este creat de designerii Chang Liu, Jingzi Pan și Danyang Fu din lut chinezesc Yixing și îmbină cultura ceaiului de Est cu cea Occidentală, adaptând-o stilului de viaţă actual. HEI este compus dintr-o ceașcă, un termometru (pentru fiecare tip de ceai: alb, negru sau verde) și un ceainic, toate cele trei piese simple completându-se reciproc și oferind o experienţă pe care doar ceremonia tradiţională a acestei licori o poate avea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii