FacebookTwitterLinkedIn

Bang&Olufsen de buzunar

Are 275 de grame și 140x80x28 mm și o autonomie a bateriei de 10 ore, generată de un acumulator de 2200 mAh care se încarcă prin USB C în două ore. Puterea este dată de un woofer și un tweeter, fiecare de 15W. Se conectează prin Bluetooth 4.2 și e disponibilă în nuanţele negru, Sand Stone și Royal Blue în magazinele iStyle. Pachetul include și un microfon compatibil cu Siri sau Google Now.

O cameră, 16 senzori

E greu să mai inovezi când vine vorba despre o cameră foto. Cu toate acestea, camera foto Light L16 vine cu diferenţe notabile în cele mai obscure detalii – mai mulţi megapixeli, un vizor mai bun, etc. Dar la exterior sunt variaţiuni pe aceeași temă de obicei – e o cutie dreptunghiulară cu butoane, ecran și lentile. Așa că Light 16 s-a gândit să adune 16 camere în aceeași carcasă. Mai exact, cei 16 senzori foto de 13 megapixeli funcţionează în tandem pentru a capta imagini perfecte în orice condiţii. Cinci dintre ei folosesc lentile echivalente cu distanţa focală de 35 mm, cinci au lentile de 70 mm, iar șase  – lentile de 150 mm. Camera e acţionată printr-un singur buton fizic, iar pozele rezultate pot avea maxim 52 megapixeli și pot fi refocalizate după ce au fost înregistrate. Preţul începe de la 1.300 de dolari în  pre-order.

Se aude Leica

Două branduri iconice au lansat împreună o colecţie de gadgeturi de sunet inspirate de designul celor mai rapide lentile asferice din lume, Leica Noctilux – M 50 mm f/0.95 ASPH, care dezvăluie detalii ascunse ochiului uman. Colecţia Master&Dynamic unește arta fină a preciziei inginerești cu materialele preţioase, pentru a obţine un obiect sofisticat, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic. Leica obișnuiește să se asocieze cu diverse branduri de top ale clasei sub umbrela 0.95, pentru a crea ediţii speciale high-end de accesorii prin transferul know-how-ului Leica la categoriile design, materiale, atribute funcţionale, know-how obţinut în peste un secol de existenţă.

Căștile 0.95 create de Master & Dynamic și Leica sunt un omagiu adus faimoaselor lentile Leica. Sunt wireless, se conectează prin Bluetooth 4.1 cu tehnologia Aptx, au o baterie reîncărcabilă cu autonomie de 16 ore, cu capacităţi audio pasive când Bluetooth-ul nu este activat. Pe casca dreaptă se află un buton de mute ușor accesibil, iar cele două mufe audio Jack fac posibilă ascultarea împărtășită. Adică două perechi de căști se pot conecta la același device în același timp.

Citește și  Jocuri video din anii ’70

Leica Noctilux este chintesenţa a tot ceea ce înseamnă precizie și împingerea limitelor performanţei. Căștile 0.95 sunt și ele, asemeni modelului căreia îi aduce omagiu, calibrate pentru a avea un sunet bogat, cald, fidel înregistrării originale. Construite din materiale premium (aluminiu, piele de vacă și memory foam) acestea au elemente de design signature de la Leica precum bulina roșie.

Cele mai mici casti mici

Le pui în ureche și se conectează instantaneu. Vorbești în ele și vocea sună clar. Apple AirPods pot face toate aceste lucruri datorită cipului W1 care oferă conexiune wireless și gestionează autonomia bateriei de 5 ore cu o singură încărcare. Ele știu când vorbești și când asculţi. Senzorii optici și accelerometrele de mișcare activează AirPods imediat ce sunt în urechi. Iar un accelerometru de voce recunoaște sunetul și colaborează cu o pereche de microfoane beamforming care filtrează zgomotul extern. La fel de ușor se poate trece de la un dispozitiv Apple la altul. Pur și simplu, se selectează AirPods pe iPod, iPhone sau iPad.
Apple AirPods pot fi achiziţionate de la  iStyle Professional, www.istyle-pro.ro